Hur allt började...

...när jag startade min kennel!

Jag heter Kirsi Kandelberg kallas för Kirre, jag är änka och mina barn har flyttat hemifrån för länge sen, så nu är det är mina hundar jag lever för och dom ger jag all min tid och kärlek.

Jag tänkte berätta hur Cindylines Kennel kom till. Det började för 1989 då vi flyttade från Stockholm till Jämtland till en by som heter Brattåsen som ligger mellan Oviken och Hallen. När vi flyttade hit skaffade jag mina första Collies och började med uppfödning , collie fortsatte jag med i 15 år.

1993 var jag på en hundutställning och träffade en bekant som hade med sig en Landseer, jag fastnade direkt för denna härliga ras. Samma sak hände när jag såg en Shetland Sheepdog för första gången, jag blev förälskad direkt så 1998 startade jag med sheltisar. 2009 var det året som de Tyska Spitzarna kom in i mitt liv.

Själva gården jag bor på är perfekt för hundarna, nära till skogen och naturen och inga grannar som bor nära. Jag driver min uppfödning i hemmiljö, där mina hundar är inne varje natt och även flera gången dagligen med mig, det tycker jag är viktigt för den sociala biten för att hundarna ska bli harmoniska måste dom få så mycket mänsklig kontakt som möjligt, men jag har även stora rasthagar där dom kan springa och leka när jag inte har tid att vara i skogen med dom.

 

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...

Yvonne | Svar 03.08.2012 13.49

Fin sida. Känner igen Ludde i Sweet surprice, 14 år. Mejlar en bild på Ludde sen.

Ewa Hansson | Svar 28.01.2012 10.58

Roligt att du kommit igång med nya hemsidan, den ser fin ut.

Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

25.11 | 12:05

Hej, har ni någon valp till salu eller pågående/planerad parning på en mittelspitz? Är sugen på en vit/gul/beige eller en svart sådan. Bor i Östersund.

...
12.10 | 14:27

Hej inga valpar just nu men en tyskspets tik är planerad att para i början av nästa år.

...
09.10 | 09:39

Hej
Finns det några valpar i nuläget? Planeras det några kullar?
Mvh Agneta Olofsson

...
03.09 | 08:34

Hej har du kanske en äldre mellan spets tik som behöver ett hem. Vi letar en lite äldre dam, till sällskap åt våra valp, som är lugn och barnkär. Mvh Frida

...
Du gillar den här sidan